Ako skrotiť ropu a zlato - Májek, Michal
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o investovaní do komodít. Základné prístupy k investovaniu - aktívny a pasívny. Ukazovatele a riadenie rizika pri investovaní do komodít. Diverzifikácia portfólia a volatilita komoditných indexov.