Rating nie je len o skúmaní čísiel výsledný ortieľ nad známkou pre firmu je predmetom hlasovania komisie - Škriniar, Pavel, 1979-
História a počiatky ratingu. Čo znamená rating. Komplexnosť hodnotenia podnikania firmy a produktové portfólio. Osemúrovňový proces, ktorý rozhodne nie len o známke, ale aj o tom, či sa známka udelí. Práca agentúrnych špecialistov - analytikov.