Alchýmia banky bánk Európska centrálna banka môže takmer všetko - Tóth, Richard
Štandardné úlohy centrálnej banky. Menová politika a dva hlavné kanály pôsobenia ECB. Strategické a pravidelné činnosti ECB a operatívne činnosti 17 národných centrálnych bánk členských krajín eurozóny. Sústreďovanie centrálnych bánk na infláciu.