Oznamovacie povinnosti daňových subjektov - Repková, Denisa, 1983-
Čo sa rozumie pod oznamovacou povinnosťou daňových subjektov. Oznamovacia povinnosť daňových subjektov - podnikateľov a zamestnancov. Oznamovacia povinnosť vo vzťahu k registračnej povinnosti. Zmena v prípade hotovostných platieb fyzickým osobám.