Využívanie foriem elektronického podnikania vo vybraných právnych formách podnikov - Madleňák, Radovan
Príspevok odpovedá na otázku ako sa mení využívanie foriem elektronického podnikania na Slovensku v priebehu rokov. Detailnejšie sa zaoberá dvoma identifikovanými segmentmi: živnostníkmi a spoločnosťami s ručením obmedzeným.