Komplexné voľby vo finančných službách - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o voľbách vo finančných službách. Produkty zamerané na zdravotné poistenie. Problémy s výberom zdravotníckych programov a liekových plánov. Prieskum verejnej mienky v USA.