Company performance management - Jarina, Ladislav
Riadenie výkonnosti podniku ako nevyhnutná súčasť získavania konkurenčnej výhody. Moderné a integrované prístupy k riadeniu výkonnosti. Corporate performance management. Balanced scorecard a Performance management.