Meranie výkonnosti poštového podniku a poštového odvetvia - Madleňáková, Lucia
Ekonomickú výkonnosť podnikov poskytujúcich poštové služby možno merať v dvoch rovinách a to ako: meranie výkonnosti poskytovateľa univerzálnej služby, meranie výkonnosti poštového trhu. Návrh metodiky pre meranie výkonnosti poštového sektora.