Leadership during financial crisis - Bodorová, Zuzana
Význam vodcovstva vo všeobecnosti. Jeho definovanie a špecifické rozdiely medzi vodcovstvom a manažmentom. Štýly vedenia a zmena prístupu llídrov k zamestnancom počas finančnej krízy s dôrazom na vytvorenie podmienok pre zmiernenie následkov finančnej krízy.