Benchmarking a outsourcing v logistických procesoch - Majerčáková, Eva
Príspevok charakterizuje hlavné znaky benchmarkingu a outsourcingu a jeho uplatnenie v logistických procesoch. Charakterizuje výhody, nevýhody a úskalia týchto metód aplikovaním v logistických reťazcoch s poukázaním na praktické problémy outsourcingu v praxi.