Komplexné voľby vo finančných službách - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Spracovanie informácii, voľby a metódy rozhodovania. Metóda vážených súčtov (weighted additive method, WADD). Kritéria rozhodovania, porovnanie alternatív a výber alternatívy.