Operatívny controlling finančných nástrojov - Markovič, Peter, 1974-
Finančný nástroj predstavuje vzťah medzi dvomi partnermi, sľubujúci vznik budúcich úžitkov alebo pohyb peňažných tokov na základe vopred definovaných podmienok. Tento vzťah môže mať podobu cenného papiera, zmluvného kontraktu, predbežného dohovoru následne potvrdeného konfirmáciou. Finančné výkazníctvo a legislatívna úprava finančných nástrojov. Controlling a jeho javová podoba Controlling finančných nástrojov. Pozičné a kompozičné vymedzenie controlingu podniku. Operatívny controlling finančných nástrojov.