Kam pre hypotéku - Škriniar, Pavel, 1979-
Prípad znevýhodnenia klienta pre uprednostnenie nezávislého sprostredkovateľa. Konkurenčný boj o získavanie klientov. Podmienky a výhody konkurenčného produktu.