Investori začínajú byť o čosi opatrnejší európsky trh kolektívneho investovania taktiež stráca na objeme - Škriniar, Pavel, 1979-
Objem aktív a fondov zo svetového pohľadu. Klesanie objemu majetku pod správou európskych správcov. Súčasný objem investícií. Rozloženie aktív podľa krajín a podielnikov.