Riadenie výkonnosti zamestnancov v podniku - Jarošová, Jana
Koncepcia riadenia výkonnosti. Hodnotenie výkonnosti zamestnancov. Ciele hodnotenia. Hodnotenie podľa Lee Laccoccu. Hodnotenie podľa Jacka Welcha. Výkonovo orientovaný systém hodnotenia. Benefity ako podpora výkonnosti zamestnancov.