Riadenie podniku v podmienkach krízy - Vaňková, Dana
Podniková kríza. Riadenie podniku v krízových podmienkach. Stratégia odvrátenia vzniku krízy. Konsolidácia a sanácia. Zastavenie negatívneho vývoja a usmernenie vzostupnej vývojovej krivky do stabilnej polohy a následne do vzostupného smeru.