Záchranný systém Euroval a jeho fungovanie v eurozóne - Mičeková, Mária
Príspevok oboznamuje o Európskom mechanizme pre stabilitu (Euroval). Podáva prehľad o tomto Európskom nástroji finančnej stability, stabilizačných mechanizmoch a príslušných garancií a úverov od Medzinárodného menového fondu.