Tvorba politiky riadenia ľudských zdrojov vo vybraných podnikoch v zahraničí - Mičicová, Zuzana
Politika riadenia ľudských zdrojov predstavuje stabilné pravidlá k riadeniu ľudí, ktoré podnik uplatňuje. Čiastkové politiky riadenia ľudských zdrojov. Špecifické druhy politík riadenia ľudských zdrojov. Tvorba politiky riadenia ľudských zdrojov vo vybraných podnikoch. Možnosti tvorby politiky riadenia ľudských zdrojov vo vybraných podnikoch z rôzneho odvetvia v zahraničí.