TOP zákazníci a starostlivosť o nich v podmienkach Slovenskej pošty, a.s. - Paďourová, Anna
Príspevok je zameraný na prístup Slovenskej pošty, a. s., k TOP zákazníkom, ktorí sú dôležití najmä z hľadiska aktívneho vytvárania väčšiny výnosov spoločnosti. Tento prístup sa odráža hlavne v starostlivosti o týchto zákazníkov, ktorý sa rieši v rámci zavedeného informačno-marketingového systému IOMS.