Analýza personálnych aktivít z hľadiska možnosti ich realizácie formou outsourcingu - Cocuľová, Jana
Využívanie outsourcingu v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Možnosti využitia jednotlivých personálnych činností a ich zabezpečovanie externou formou. Dôvody využívania outsourcingu v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Kritéria outsourcingu.