Diagnostika rizík podnikania vo sfére kreatívneho priemyslu - Rostášová, Mária
Pojem kreatívny podnik, kreatívny priemysel. Príspevok stručne hodnotí súčasný stav tejto problematiky v dielach významných odborníkov vo všeobecnej rovine a prostredníctvom úzko zameraného sekundárneho výskumu poukazuje na riziká, ktorými sa podnikanie v oblasti kreatívneho priemyslu vyznačuje. Tieto riziká je možné nadväzne považovať za intenzívne formy výziev, s ktorými sa vo všeobecnosti stretáva znalostná ekonomika.