Triky a tipy pre úspešného manažéra 3 stanovte si dosiahnuteľný a realistický cieľ - Jankelová, Nadežda, 1966-
Cieľ - najkratšia cesta medzi tým, kde sa človek nachádza a kam sa chce dostať. Sústredenie manažéra na ťažšie kvantifikovateľné ciele. Denfinovanie hlavného cieľa a vedľajších cieľov. Ciele by mali byť vyjadrené explicitne v konkrétnom tvare.