Triky a tipy pre úspešného manažéra 4 určte si správne kritériá rozhodovania - Jankelová, Nadežda, 1966-
Výber a formuláciu kritérií by manažér mal realizovať ešte pred fázou tvorby variantov. Zvolené kritériá určujú aspekty variantov, ktoré manažér posudzuje, ovplyvňujú ich voľbu či preferenčné usporiadanie. Všeobecné zásady tvorby kritérií.