Marketingový kontroling v energetickom sektore na Slovensku - Sviteková, Milena
Príspevok približuje stručný pohľad na marketingový kontroling z teoretického pohľadu, zároveň popisuje súčasný stav marketingového kontrolingu v energetickom sektore na Slovensku. Porovnáva využívanie marketingového kontrolingu v jednotlivých vybraných energetických distribučných spoločnostiach, popisuje jeho funkcie a prínos. Načrtáva možné nové riešenie pre energetické spoločnosti, ktoré už využívajú marketingový kontroling, ale najmä pre spoločnosti, ktoré tento nástroj marketingovej stratégie doposiaľ nevyužili.