Diagnostika aktivít podniku v oblasti spoločenskej zodpovednosti - Tokarčíková, Emese
Možnosti uplatnenia diagnostických postupov pre správne rámcovanie konceptu spoločensky zodpovedného podnikania a jeho efektívnu implementáciu do svojich procesov, a tak maximalizovanie výhod pre samotný podnik ako i pre jeho okolie. Benefity CSR aktivít k celkovej hodnote podniku. Reportovanie CSR aktivít.