Náklady kapitálu ako hlavné rozhodovacie kritérium pri tvorbe optimálnej kapitálovej štruktúry - Jaroš, Jaroslav
Faktory, ktoré ovplyvňujú finančnú štruktúru podniku. Náklady kapitálu ako východisko pri formovaní optimálnej kapitálovej štruktúry. Charakter a štruktúra kapitálu a celková výška nákladov na kapitál. Riziko a náklady kapitálu. Kvantifikácia nákladov cudzieho kapitálu. Model oceňovania kapitálových aktív CAPM. Model založený na ukazovateli P/E (Price-Earnings Ratio).