<The> Financial crisis and international trade facilitation programmes - Jančíková, Eva, 1960-
Finančná kríza a Európska banka pre obnovu a rozvoj (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD). EBRD a program na podporu obchodu. Finančný program IFC (International Finance Corporation) pre globálny obchod (GTFP).