Data mining dolovanie z dát vo výrobnom podniku - Hricko, Marián, 1982-
Vhodnosť, použitie a fungovanie integrovaného procesu dolovania z dát vo výrobe a výrobnom podniku. Vzťahy medzi jednotlivými procesmi alebo zariadeniami s cieľom zlepšenia kvality výrobku alebo zavedenia pružnejšieho výrobného systému.