Dopravné podniky a ich identita v globalizovanej spoločnosti - Bieliková, Alžbeta
Podniková identita a úspešnosť podniku. Ciele a zložky podnikovej identity. Ciele podnikovej komunikácie. Podnikový dizajn. Imidž podniku. Manažment riadenia vzťahov so zákazníkmi.