Inteligentné nástroje hľadajú riešenia - Hudec, Marián
Význam kontrolingu v čase šetrenia a znižovania nákladov. Dôležitosť identifikácie aktuálnej potreby zákazníka. Inteligentné nástroje riadenia - nákladová analýza procesov a procesná kalkulácia produktov a zákazníkov. Skúsenosti s kontrolingovým a kalkulačným softvérom MonetABC.