Analýza nákladov podniku a metóda ABC - Jacková, Anna
Charakteristika nákladov. Ich klasifikácia. Faktory ovplyvňujúce výšku nákladov. Zdroje a prostriedky znižovania nákladov. Metóda ABC. Postup implementácie metódy ABC.