Certifikát by nemal byť iba papier - Hudec, Marián
Energetická hospodárnosť budov. Povinný energetický certifikát. Energetický certifikát ako dôležitý doklad pri kúpe budovy. Situácia v únii. Cieľ EÚ - do roku 2020 znížiť spotrebu energie o 20 percent. Príprava jednotnej definície budovy s takmer nulovou spotrebou energie. Využitie obnoviteľných zdrojov energie.