Vývoj daňového zaťaženia poľnohospodárskych podnikov Slovenskej republiky v rokoch 2001-2010 - Kútna, Angelika
Kvantifikácia výšky daňového zaťaženia vybraného súboru podnikov poľnohospodárskej prvovýroby. Daňové zaťaženie podnikateľských subjektov a vývoj dane z príjmov PO poľnohospodárskych podnikov. Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmu v znení neskorších predpisov.