Dopady plnenia maastrichtských kritérií na konvergenciu a ekonomický rast v rámci EÚ - Drastichová, Magdaléna
Dopad plnenia daných kritérií na konvergenciu ďalších makroekonomických indikátorov a na vývoj ekonomickej aktivity ekonomík EÚ integrujúcich sa do eurozóny.