Prístupy k stanoveniu hodnoty reálnych opcií - Belanová, Katarína, 1978-
Príspevok nadväzuje na príspevok „opcie ako nástroj investičného rozhodovania“, ktorý bol uverejnený v čísle 3/2012. V ňom boli predstavené základné myšlienky tejto metódy. V tomto čísle je vymedzená ich hodnota a následne kvantifikácia hodnoty reálnych opcií.