Vplyv ratingu na investičné rozhodnutia - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Finančná kríza ukázala, aké krátkozraké je spoliehať sa na výsledky analýza druhého subjektu. Tí investori, ktorí sa spoliehali výlučne na rating, utrpeli výrazné straty.