Mobilné vzdelávanie ako súčasť podnikovej stratégie vzdelávania - Gabrhel, Juraj
Problematika mobilného vzdelávania a identifikácia aktuálneho stavu v tejto oblasti. Implementácia vhodnej stratégie manažmentu vzdelávania s podporou moderných informačno-komunikačných technológií. Mobilné vzdelávanie a jeho aplikovateľnosť do praxe organizácie.