Demographic trends - challenge for Europe - Billý, Ľubomír
Súčasné demografické trendy v Európe. Miera plodnosti, starnutie populácie. Zvyšovanie priemerného veku, pokles úmrtnosti. Pôrodnosť a migrácia.