Úloha risk managementu v moderním řízení firmy - Mašín, Petr
Oblasť riadenia rizík a riešenie problémov podniku v období jeho rastu. Riziko spojené s podnikaním či inými firemnými aktivitami. Strategické riadenie podniku a proces riadenia rizika v praxi organizácie.