Social economic aspects of the economic growth of People`s republic of China - Buzinkai, Matej
Vybrané ukazovatele sociálneho rozvoja Číny. Sociálno-ekonomické vplyvy na vysoký ekonomický rast Číny po reformách Deng Xiaopinga. Vývoj HDP na osobu. Miera chudoby a vývojové ciele milénia.