Využitie regresného modelu pri tvorbe zisku - Jenčová, Sylvia
V súčasných podmienkach sú štatistické metódy nevyhnutným nástrojom takmer vo všetkých oblastiach spoločenského života. V praxi podnikateľských subjektov je možné sa stretnúť s viacerými metódami, avšak najjednoduchšou metódou pri kvantifikácii lineárneho modelu je metóda regresnej analýzy.