Changes in understanding of security in Russian foreign policy - Holas, Lukáš
Teoretické prístupy k medzinárodnej bezpečnosti. Tradičné a moderné prístupy. Koncepcia bezpečnosti v Ruskej federácii. Praktická aplikácia koncepcie bezpečnosti v ruskej zahraničnej politike a národnej bezpečnosti v Rusku.