<The> impacts of the rising Somali piracy - Pajtinka, Viliam
Medzinárodné vplyvy somálskeho pirátstva na lodiarske spoločnosti a medzinárodný obchod. Environmentálne vplyvy. Medzinárodná spoločná reakcia. Makroekonomické a bezpečnostné vplyvy. Vnútroštátne vplyvy.