Emerging world powers: true nature of BRICSAM countries’ potential till 2050 - Puškárová, Paula, 1985-
Vývoj krajín BRICSAM ( Brazília, Rusko, India, Čína, južná Afrika a Mexiko). Historický vývoj krajín BRICSAM. Hospodárske ukazovatele ekonomického vývoja. Krajiny BRICSAM ako vzmáhajúce sa superveľmoci budúcnosti. Porovnanie s Európskou úniou a USA, ktoré bojujú s dlhmi. Vývoj svetovej ekonomiky do roku 2050.