Současná dilema ekonomie: vyšší etika, nebo širší regulace? - Daňhel, Jaroslav
Teoretická analýza príčin finančnej krízy. Neuspokojivý stav ekonomickej vedy a slabé miesta v súčasných navrhovaných a aplikovaných riešeniach.