China’s strategic approach to Africa and it’s economic implications - Szikorová, Nóra
Ekonomická prítomnosť Číny v Afrike. Strategické záujmy Číny v Afrike formou priamych zahraničných investícií. Mnohí západní pozorovatelia hovoria o neo-kolonizácii afrického kontinentu. Dve tváre čínskej angažovanosti v Afrike. Čínska stratégia v Afrike.