Comparison of the structures and interdependencies in the Slovak economy in 2000 and 2005 - Luptáčik, Mikuláš
Porovnanie štruktúr a vzájomných závislostí v slovenskej ekonomike za roky 2000-2005. Analýza založená na otvorenom statickom Leontief modely. Databáza a metodológia. Využitie analýz. Štrukturálna dekompozícia s dvomi determinantami. Štrukturálna dekompozícia so štyrmi determinantami.