Vrstvená vlnitá lepenka a její aplikace - Vítek, Miloslav
Technologický postup výroby vrstvenej vlnitej lepenky. Vrstvená vlnitá lepenka rezaná kolmo k vlnám. Vrstvená vlnitá lepenka z dvojvrstvovej vlnitej lepenky. Firmy, ktoré vyrábajú vrstvenú vlnitú lepenku. Ochranné balenie rôznorodých citlivých výrobkov.