Úspechy trnavskej automobilky PSA Peugeot Citroën nie sú iba o číslach, ale aj o ľuďoch - Kuglerová, Zuzana
História spoločnosti Citroën. Začiatok výroby a predaja vozidiel. Európsky automobilový výrobca s celosvetovým pôsobením. Investičné zámery a rozhodnutia smerujúce na Slovensko. Základné údaje o trnavskej automobilke.