Biokerosin na vzestupu - Abušinov, Alexandr
Biokerozín ako plnohodnotné palivo vhodné pre leteckú dopravu. Úspešné letové skúšky spoločnosti Lufthansa. Výroba biokerozínu z biomasy. Nižšie emisie ako aj spotreba paliva. Udržateľnosť leteckej dopravy. Prvý transpacifický let vo farbách All Nippon Airways.